Alt under samme tag til ejere af luksusbiler

Del artiklen

MY GARAGE i Vejle føjer løbende nye partnere til det samlede tilbud til bilentusiaster med hang til blandt andet Porsche, Ferrari, Jaguar og specialudgaver af ikoniske bilmærker. Senest er Rolls-Royce og McLaren rykket ind i det unikke bilhus.

 

af Jesper Kjær

Luksusbiler så langt øjet rækker, møder kunderne hos MY GARAGE. Et koncept, der er baseret på forretningsområderne salg, service og opbevaring af luksusbiler samt events. Her kan bilentusiaster trygt overlade deres kæreste eje til opbevaring i topsikrede glasbokse og samtidig benytte sig af de mange tilbud fra partnere i huset, der spænder vidt. En af partnerne hos MY GARAGE er Formula Automobile. – De har været hos os i 1½ år nu, og er dansk importør af Ferrari og Maserati, siger Lars Bjørnbak, CEO hos MY GARAGE, der ligger tæt på motorvejen og tiltrækker ejere af luksusbiler fra hele landet.

Mekkaet for luksusbiler på Wittrupvej i Vejle åbnede officielt den 1. september 2016, og siden er en vifte af nye partnere kommet til. Det der begyndte som opbevaring i topklasse, hvad angår forhold og service samt forsikring, for eksklusive bilmærker med konceptet Gentleman’s Garage, et medlemskab med events og netværk for kendere af de ikoniske bilmærker, har udviklet sig til et fullservice mødested for målgruppen af bilejere med en forkærlighed for luksus og specialbyggede biler.

 

Nu med McLaren

Et af de sidst ankomne luksusmærker er McLaren, og med titlen som ”Connecting Partner to McLaren Stockholm”, kan MY GARAGE nu tilbyde både nye og brugte McLaren-biler til kunder i huset, blandt andet er der udstillet både en ny 720S Coupé og en ny 570S Spyder i showroomet, siger Lars Bjørnbak, CEO.
Hos MY GARAGE er vi overbevist om at mange af vores kunder er helt klar til at møde McLaren, når vi ser deres nuværende samling af sportsvogne. Responsen har også været yderst positiv, med seriøs interesse, og tilkendegivelse af stor respekt om McLaren brandet, siger Jens Christian Randrup, Sales Manager.
Rolls-Royce er rullet ind

Palletten af partnere blev i år også udvidet med det britiske luksusmærke Rolls-Royce.

– I en årrække har danske Rolls-Royce-kunder været henvist til udenlandske aktører i forbindelse med både service og salg, og vi mener, at mærket supplerer vores øvrige aktiviteter godt, siger Alexander Wisler, Brand Manager.
Med vores status som autoriseret Rolls-Royce Servicepartner, fandt vi det nærliggende at kunne tilbyde danske kunder salg og formidling af det engelske prestigemærke. Rolls-Royce er dét ypperste i luksus-segmentet, og med et modelprogram, der er bredere end nogensinde før, ser vi allerede nu en flot interesse, hvorfor vi allerede har kunne levere flere Rolls-Royce, og har flere nye i ordre, siger Alexander Wisler.

– Nye Rolls-Royces kommer inklusiv en service- og garantipakke, der matcher vores ønske om at give ejerne den perfekte luksusoplevelse. Der er fire års fuld garanti uden kilometerbegrænsning – plus, at der som noget meget usædvanligt er fuld service inkluderet, siger Alexander Wisler.

På stedets ”Provenance”-program for de bedste brugte Rolls-Royces, har man også mulighed for at tilkøbe sig denne totalservice.

Langsigtet strategi

Det er ikke helt billigt for MY GARAGE, når man vælger partnere i den kaliber, som det er tilfældet.

– Vi udvider som planlagt, og vi følger budgettet, men det koster at udvikle vores koncept, siger Lars Bjørnbak, der forventer at MY GARAGE vil være under løbende udvikling de næste 3-4 år.

MY GARAGE råder nu over 19.000 kvadratmeter under tag, hvor godt halvdelen er udlejet, og man har helt sikkert ikke set den sidste partner rykke ind i smørhullet for luksusbiler. Stedet er også et efterspurgt sted for events og møder, der skal foregå i spændende og anderledes rammer.

 

På udkig efter læderekspert

I forhold til at få malet og klargjort de luksusbiler, der ruller ud fra garagen, så har MY GARAGE også fundet de rigtige partnere. Hos AH Autolak, der har stor erfaring med specialbiler og klassiske biler er de i denne uge ved at male både en ældre Lamborghini, en Ford T og en Porsche traktor.

– Det har hele tiden været vores tanke, at vi skulle have alle håndværk, der relaterer til biler samlet her. En anden partner, som er repræsenteret i huset, er et Ditec klargøringscenter som klargør biler både for vores partnere men også for eksterne kunder, siger Lars Bjørnbak. Han er hele tiden på udkig efter håndværkere, der kan levere arbejde i den høje kvalitet, som kunderne efterspørger.

– Ja, lige nu leder jeg efter en ekspert, der kan lave læderarbejde på klassiske- og specialbiler, siger han.

Porsche på liften

Kunderne kan få serviceret deres Porsche på et autoriseret Porsche-værksted, hvor mekanikeren får betegnelser som sølv- og guldmekanikere, når de har opnået de rigtige kompetencer til at udføre reparationer på Porsche modellerne som 911, Panamera, Macan og Cayenne.

– En af vores partnere beskæftiger sig primært med klassiske og nyere Porsche, så det giver en god synergi med et værksted for dét bilmærke, siger Lars Bjørnbak. Når kunderne har en bil oppe på liften, kan de gennem en rude følge med i mekanikernes arbejde og få et indblik i dækskifte og motorreparationer på de ikoniske biler.

– Det kræver vi også af vores partnere, der vil lave værksteder. Det skal være sådan, at bilejerne kan stå og følge med, når deres bil er på liften, siger han.

 

En tur i en racer

Når man har gået og drømt om en tur i de fantastiske biler, så kan den drøm rent faktisk blive opfyldt. Partneren Dream Concept kan nemlig tilbyde en tur i en Audi racer: RS3 LMS. Den rykker fra 0-100 km/t på 4,5 sekunder og en topfartender runder 265 km/t på landets racerbaner.

 

Potente dråber lige ved døren

Bilerne med de mange hestekræfter yder bedst ved højoktanbenzin. Kraftfulde dråber, der bliver sværere og sværere at få fat i. Derfor har DCC Energi, som driver Shell-netværket i Danmark, åbnet en Shell Express tankstation hos MY GARAGE, med mulighed for at tanke højoktan brændstof.

– Det er vigtigt for os, at vi kan tilbyde en benzin, der matcher det udbud af biler, der handles med, serviceres og opbevares hos MY GARAGE. Derfor tilbyder den nye Shell Express, på vores grund, naturligvis også Shells højoktan benzin, der både giver biler en højere motorydelse og holder motoren ren og i topform, siger Lars Bjørnbak, og bilejerne har taget godt imod det nye tiltag.

– Vi kan se, at der bliver tanket mere V-Power 99 oktan og diesel, end vi havde budgetteret med, og mange lokale bruger den, siger han.

 

FAKTABOKS

Manden bag MY GARAGE er Anders Kirk Johansen, godsejer, bilsamler og investor, som sammen med sine to brødre og deres forældre ejer investeringsselskabet Kirk Kapital med et flot nyt hovedsæde i Vejle. Hans onkel er Lego-ejer Kjeld Kirk Johansen.

MY GARAGE er inspireret af Motorworld i Stuttgart, hvor der også er et hotel, hvor værelserne er indrettede med forskellige biltemaer.

 

Læs mere på www.mygarage.dk

Del artiklen: