Mad & vin

Havrum: Lokalt hjerte og klassiske smage ved vandkanten

Det handler om at kunne være til stede – i nuet, i naturen og med dem, man holder af.

“Det har aldrig handlet om stjernerne for mig” – en restaurant med lokal forankring og innovativ bæredygtighed

Drømmen om verdensklasse vin og caviar

Ny hattenæs: En genopstået perle i skoven

Michelin-hærdet køkkenchef giver nyt liv til tangkrogen

Private dining på feinschmecker-niveau

En familie, der tænkte ud af boksen og ændrede vinbranchen

Kulinariske total oplevelser i naturen

MAGASINET
Magazinet om mad, kunst, design, kultur & trends

Vol. Mag #75

Inspiration, passion og innovation

I denne udgave møder vi blandt andet virksomhederne Køkkenuderum, Tablelab, Connect Nature, Den Grønne Mand og Cykelcenter Midtjylland – alle drevet af passion og innovation.

Vi håber, at du finder inspiration i disse historier.

God læselyst!

Læs magasinet online

Søg